Åk till Solkusten under ditt sabbatsår och få viktig kundserviceerfarenhet till CV:t


arbejde i malagaI arbete på TopCall

Har du lust att prova dina vingar med ett spännande heltidsjobb i soliga Málaga, innan du fortsätter med din vidareutbildning?

Bli kundservicemedarbetare på TopCall i Málaga

Har du lust att bo och arbeta i Málaga tillsammans med andra i din egen ålder och samtidigt lära dig hur det är att arbeta i en professionell kundserviceverksamhet?

TopCall erbjuder professionell telefonpassning för svenska verksamheter och vi söker glada, engagerade medarbetare till att leverera sublima kundserviceupplevelser från våra kontor i Málaga. Vi hjälper till med allt det praktiska och erbjuder utförlig upplärning.

Du har fortfarande chans. Vi har fortfarande ett fåtal lediga platser kvar. Anställningen kommer att vara från 3:e Januari 2020 till December 2020 - med möjlighet till förlängning. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ansökningstiden löper tills alla platser är tillsatta.


Upplev Málaga

Image

Jag sökte jobbet eftersom det var ett riktigt bra alternativ till att resa i ett helt år. Det är mer tryggt eftersom det är ett fast jobb i en nordisk verksamhet. Du får massa vänner du kan resa och gå ut tillsammans med och en härlig gemenskap. Jobbet är också omväxlande och spännande.

Vilde Ellingsen, som nu är en del av teamet i Málaga.

TopCall - det är vi med de glada rösterna

På TopCall är vi mästare på telefonbetjäning och kundservice. Det vill vi gärna lära dig också.

Efter en grundlig träning blir du en del av TopCalls kärna av receptionister i Málaga som tar emot samtal från våra 650 nordiska kunder. Välkomnande, professionellt och som en del av ett större team som hjälper varandra och har kul tillsammans på fritiden.

Läs mer om oss på www.topcall.se


Härlig fritid

Vi erbjuder dig:

Ett lärorikt jobb i en positiv atmosfär.

Härligt klimat, vackra stränder, mysigt stadsliv och gemensamma utflykter

Gratis resa till och från Sverige och hjälp med spanskt personnummer och uppsättning av bankkonto


Är du glad och positiv?

För att bli en av de utvalda måste du som person vara naturligt utåtriktad och tillmötesgående. Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad eftersom vi lever av att på ett professionellt och trevligt sätt ta hand om de många olika människor som ringer till oss. Dessutom behöver dina muntliga och skriftliga kunskaper för att vara i toppklass.

Hjälpsamhet, sammanhållning och trygg miljö  

Vi ger dig alla verktyg för att bli skicklig på kundservice. Du får en grundlig utbildning när du börjar och många goda råd på vägen samt daglig vägledning från teamledaren i Malaga. Dessutom får du några trevliga, hjälpsamma kollegor i din egen ålder, som du också kan umgås med på fritiden.
Image

Jag upplever att man får lov till att utveckla sig och stå på sina egna ben. Man lär sig mycket om sig själv och får prata med många olika människor och verksamheter. Jag har lärt mig mycket av mitt uppehälle i Málaga och kan helt säkert använda det för att hitta bra jobb i framtiden.

Julie Jensen, som nu är en del av teamet i Málaga.

Låter det som något för dig?

Vi håller intervjuer löpande. Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Alexandra Gihl Vieider på 08-44689400

Ansök här